START UP NATION 2018  Modificari

Start-Up Nation ar putea începe în noiembrie 2020 – oficial din Guvern

Noul program Start-Up Nation, redenumit „StarTech Innovation”, ar putea să înceapă în luna noiembrie 2020, cu condiția ca autoritățile să poată respecta timingul celorlalte ajutoare de la stat pentru firme, a declarat secretarul de stat din Ministerul Economiei Liviu Rogojinaru.

Liviu Rogojinaru a explicat la Radio România Actualitati faptul ca Ministerul Economiei este ocupat cu procesul de acordare a granturilor de 1 miliard de euro din fonduri europene pentru IMM-urile cu vechime, PFA-uri, ONG-uri și cabinete medicale individuale, pe fondul deficitului de personal din agențiile pentru IMM din suboridnea sa.

„M-ați întrebat puțin mai devreme de Start-Up Nation, StartTech Innovation, care e noua denumire, încercăm pe cât posibil să îi dăm drumul în noiembrie. Probabil că în lunile septembrie si octombrie o să fim super-prinși cu acest miliard, care trebuie dat repede oamenilor. Dacă reușim să intrăm în timing, încercăm să dăm drumul și la Startup”, a declarat Rogojinaru, miercuri, la RRA.

Declarația secretarului de stat de la Economie a fost semnalată de un grup de consultanți de finanțări, reunit sub numele de Biz Leaders, care au lansat și o petiție prin care cer lansarea programului StartTech Innovation.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.