La Bistrița au fost peste 300 de participanți
Start-up Nation 2018

Succes Consult a organizat la Cinematograful Dacia din Bistrita  un eveniment înscris în politica de susţinere a antreprenoriatului local. Programul Start-up Nation 2018 a fost prezentat pe înţelesul tuturor, cu avantajele, dar şi cu barierele birocratice, pentru toţi cei care îşi doresc cu adevărat să înceapă propria afacere.Peste 300 de bistriţeni, de toate vârstele, au avut posibilitatea să afle cum pot accesa 44.000 Euro pentru a-şi transforma ideea, pasiunea sau visul într-o afacere. Cu o expriență de peste 10 ani, Cosmin Maglaş  și Brendea Honorius au ajutat antreprenori, instituții publice și ONG-uri să obțină fonduri în valoare de peste 30 milioane de euro. Au în portofoliu peste 43 proiecte aprobate și implementate în cadrul liniei de finanțare Start-Up Nation.

Start up nation 2018 Romania Bistrita 01

Cei doi consultanţi au prezentat aspectele de eligibilitate, dar şi etapele unui astfel de proiect, de la idee şi până la finalizarea implementării şi a monitorizării, dând sfaturi utile potenţialilor beneficiari. Printre antreprenorii care au obținut finanțare se numără și Vladimir C Sabo, fondatorul companiei de reprezentare online Balloonline, care în anul 2017 a obținut 100 puncte pentru proiectul său în domeniul printării 3D. După ce a trecut prin toți pașii, de la idee și până la implementare, el a decis să îşi prezinte proiectul, dar nu s-a ferit să spună unde a greșit și care sunt problemele de care te loveşti.

Află cum poți accesa 44.000 EURO pentru a-ți transforma pasiunea sau visul într-o afacere.

start up nation 03

DE CE START-UP NATION 2018 ?

Ai o idee de afacere dar nu ai bani să o finanțezi.

   Nu ești mulțumit de locul tău de muncă și vrei să fii propriul tău șef.

   Îți dorești să transformi pasiunea în sursă de venit.

  Ai spirit antreprenorial și vrei să pornești o afacere.

  Vrei să începi o afacere cu fonduri nerambursabile.

COSMIN MAGLAȘ

Cu o experiență de peste 10 ani, @Cosmin Maglaș și @Brendea Honorius au ajutat antreprenori, instituții publice și ONG-uri să obțină fonduri în valoare de peste 30 milioane de euro. Au în portofoliu peste 43 de proiecte aproate și implementate în cadrul liniei de finanțare Start-up Nation și vă vor ajuta să accesați programul Start-up Nation 2018 și  să vă transformați ideea într-o afacere.

BRENDEA HONORIUS

VLADIMIR C. SABO

Printre antreprenorii care au obținut finanțare se numără și @Vladimir C Sabo, fondatorul companiei de reprezentare online Balloonline, care în anul 2017 a obținut 100 puncte pentru proiectul său în domeniul printării 3D. După ce a trecut prin toți pașii, de la idee și până la implementare, el a decis să îşi prezinte proiectul, dar nu s-a ferit să spună unde a greșit și care sunt problemele de care te loveşti.

31 Mai , ora 18

Hotel MONTE CARLO

REGHIN