Programe guvernamentale de creditare 2023

Programe guvernamentale de creditare

IMM Invest/Agro IMM Invest

Program guvernamental de finanțare care ajută IMM-urile să își asigure lichiditățile pentru derularea activității curente sau pentru investiții, prin accesarea unuia sau a mai multor credite pentru realizarea de investiții și/sau credite/linii de credit pentru capital de lucru, garantate de către Statul român.

Mai multe detalii.

IMM Prod

Program guvernamental de creditare care va finanța producția autohtonă, creșterea capacitățiilor de producție a societățiilor comerciale, reconversia afacerilor de la intermediere la producție, digitalizarea activității, alinierea la obiectivele de mediu (inclusiv îmbunătățirea eficienței energetice în cadrul proceselor de producție).

Mai multe detalii.

Rural Invest

Program guvernamental de creditare care va finanța investițiile realizate de către beneficiarii eligibili care își localizează producția în mediul rural și urban mic, pentru încurajarea dezvoltării afacerilor în aceste zone.

Mai multe detalii.

Garant Construct

Finanțarea IMM-urilor din sectorul de construcții și finanțarea UAT-urilor cu proiecte de investiții de scara mică în sectorul de construcții.

Mai multe detalii.

Innovation

Finanțarea capitalului de lucru și a investițiilor pentru realizarea invențiilor, cercetare/dezvoltare, internaționalizare, comerț on-line, digitalizare și retehnologizare.

Mai multe detalii.

Solicită consultanţă online gratuită completând formularul de mai jos!