START UP NATION 2018  Modificari

START-UP NATION 2018 – vor fi 10 000 de firme beneficiare ale programului

Finantari nerambursabile 2018. Guvernul va suplimenta creditele de angajament cu 1,3 miliarde de lei pentru Start-Up Nation 2018, pentru a permite semnarea de contracte de finanțare pentru 10.000 de firme în ediția a doua a programului de finanțare nerambursabilă, potrivit schiței primei rectificări bugetare a anului, care nu prevede însă și bani pentru plăți în programul pe 2018.
Potrivit unei prezentări făcute joi de Guvern, la rectificarea bugetară se vor aloca fonduri suplimentare de 1,8 miliarde de lei pentru 7 programe, printre care și Start-Up nation, ediția 2018. ”Vom primi credite de angajament suficiente pentru 10.000 de beneficiari”, a declarat, pentru StartupCafe.ro, ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea.
Aceasta însemană că programul Start-Up Nation va mai primi 1,3 miliarde de lei, credite de angajament, pe lângă cele 700 de milioane de lei prevăzute de la începutul anului, astfel încât volumul creditelor de angajament să crească la 2 miliarde de lei anul acesta.

This Post Has One Comment
  1. Buna ziua

    As dori sa stiu daca ma pot inscrie la Start-Up Nation cu firma de servicii mutari ( cod caen 4942 ) , sau daca exista alte posibilitati pentru accesarea unor fonduri . Fondurile vor fi folosite pentru achizitionarea unei autoutilitare , materialele necesare unei mutari si pentru promovarea in mediu online .

    Va multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.