Suntem o echipă care crede în ideile de afaceri ale clienţilor săi !

Picture1
 • Peste 300 de proiecte de success
 • 5 consultanti cu expereinta
 • Peste 7 mil. Euro atrasi pentru clientii nostri

Va prezentam cateva domenii in care depunem proiecte si avem experienta:

 • Agricultura, industrie alimentara, dezvoltare rurala (PNDR)
 • Finanatri pentru Start-Up-uri in orice domeniu de activitatea eligibil
 • Investitii non-agricole, industrie, producție, servicii (POR)
 • Digitalizare, IT (POC)
consultanta echipa

DESPRE NOI

Povestea SUCCES CONSULT a început în anul 2018. Mânată de o dorinţă de a dezvolta mediul antreprenorial în forma incipientă din judetul Bistrița-Năsăud, o echipă tânară și plină de entuziasm și ambiție, cu experienţă în mediul antreprenorial și în domeniul fondurilor nerambursabile au creat un alt fel de sistem de finanțare nerambursabilă prin care au vrut să demonstreze că oricine poate lua parte la “inima” economiei. Au fost și alţii înainte care au demonstrat asta însă, tinerii fondatori ai SUCCES CONSULT au vrut să demonstreze fiecare că părerile lor sunt pertinente: unul credea că pentru a avea succes e nevoie să te naşti cu anumite calităţi, celălalt credea cu tărie că e vorba doar de studiu şi de tehnicile folosite. În urma desfasurarii activitatii pe parcursul anilor, s-a demonstrat faptul că secretul este un mixt si că oricine poate învăţa şi poate avea SUCCES, fie că vorbim de doctori, fie de ingineri, fie patiseri, fie mecanici sau agriculori, atâta timp cât sunt respectate cu stricteţe nişte principii şi reguli.

Acum oferim soluții pentru accesarea fondurilor europene atat pentru firmele noi infiintate cat si pentru firmele cu vechime, nu doar din judetul Bistrita-Nasaud, ci din toata Romania. Avem colaborari stanse cu parteneri in domeniul echipamentelor HORECA, IT, solutii privind energia regenerabila, servicii de proiectare si consultanta privind achizitiile publice.

În ultimii ani, ne-au trecut pragurile mii de potențiali clienți, iar rezultatele avute de cei care s-au transformat în parteneri și colaboratori ne-au convins că soluţiile oferite dau rezultate! Sistemul nostru de atragere a finanțărilor nerambursabile a trecut astfel testul timpului, motiv pentru care suntem și astazi aici pentru voi!

 

Expertiză pentru realizarea şi implementarea proiectelor – Fonduri europene si Start-Up Nation 2018

 

Serviciile de consultanta oferite cuprind parcurgerea tuturor etapelor şi întocmirea documentaţiilor necesare pentru obţinerea de fonduri nerambursabile, de la ideee până la finalizarea perioadei de raportare specifică programului,consultanţii noştrii fiind alături de clienţi pe întreaga durată a realizării proiectului :

 1. Definirea  proiectului ;
 2. Determinarea eligibilităţii proiectului ;
 3. Consultanţă pentru eliberarea documentelor necesare întocmirii proiectului;
 4. Realizarea documentaţiei pentru accesarea fondurilor nerambursabile: cereri de finanţare, planuri de afaceri , studii de fezabilitate, memorii justificative, analize de piaţă, studii de oportunitate, analize cost-beneficiu (analiză financiară, analiză socio-economică, analiză de senzitivitate şi risc) şi alte documente suport.
 5. Consultanţa pentru întocmirea dosarelor de achiziţii şi asistenţă în realizarea licitaţiilor aferente unui proiect
 6. Întocmirea cererilor de plată ;
 7. Coordonarea parteneriilor implicaţi in procesul obţinerii finanţării: arhitecţi, proiectanţi, diriginţi  de şantier, furnizori de bunuri şi servicii, etc;
 8. Asistenţă in relaţia cu autoritatea de management a programului de finanţare
 9. Asistenţă pe perioada de monitorizare a proiectului, respectiv 3-7 ani (in functie de program) după finalizarea implementării acestuia.

Oferim servicii de consultanţă pentru persoane juridice si persoane fizice autorizate în vederea obţinerii de fonduri nerambursabile din diverse surse de finanţare pe urmatoarele domenii de activitate:producţie, prestări servicii, comerţ, medicină umană şi veterinară, turism, agricultură şi zootehnie, resurse umane, cercetare-dezvoltare-inovare etc.