Start Up Nation 2018.

Când începe Start-Up Nation 2018, prin care statul va acorda câte 200.000 RON firmelor start-up ?

Ministerul vrea să deschidă sesiunea de înscriere a planurilor de afaceri în programul Start-Up Nation și în celelalte scheme de sprijin pentru firme mici și mijlocii (IMM)la sfârșitul lunii iulie – începutul lunii august este perioada în care ministerul vrea să deschidă sesiunea de înscriere a planurilor de afaceri în programul Start-Up Nation și în celelalte scheme de sprijin pentru firme mici și mijlocii (IMM), potrivit Cameliei Sandu, directorul executiv al nou-înființatei Agenții pentru IMM-uri București, din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri.

            „Ne dorim să lansăm programele naționale la sfârșitul lunii iulie, cel târziu la începutul lunii august.Se fac eforturi în acest sens. Nu pot să vă spun acum o dată cu exactitate. Dar ne dorim ca la sfârșitul lunii iulie – începutul lunii august să se lanseze Start-Up Nation”.

            „Programul de guvernare estimează și pentru anul 2018 10.000 de firme beneficiare pentru programul Start-Up Nation, deci cu sigutranță conducerea ministerului va face toate demersurile astfel încât programul să se desfășoare conform declarațiilor din programul de guvernare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.