Start Up Nation 2018 Romania Bistrita

Succes Consult – Prezentare Start-up Nation 2018

Succes Consult a organizat la Cinematograful Dacia din Bistrita  un eveniment înscris în politica de susţinere a antreprenoriatului local. Programul Start-up Nation 2018 a fost prezentat pe înţelesul tuturor, cu avantajele, dar şi cu barierele birocratice, pentru toţi cei care îşi doresc cu adevărat să înceapă propria afacere.

Peste 300 de bistriţeni, de toate vârstele, au avut posibilitatea să afle cum pot accesa 44.000 Euro pentru a-şi transforma ideea, pasiunea sau visul într-o afacere.

Cu o expriență de peste 10 ani, Cosmin Maglaş  și Brendea Honorius Camil au ajutat antreprenori, instituții publice și ONG-uri să obțină fonduri în valoare de peste 30 milioane de euro. Au în portofoliu peste 43 proiecte aprobate și implementate în cadrul liniei de finanțare Start-Up Nation.

Cei doi consultanţi au prezentat aspectele de eligibilitate, dar şi etapele unui astfel de proiect, de la idee şi până la finalizarea implementării şi a monitorizării, dând sfaturi utile potenţialilor beneficiari.

Printre antreprenorii care au obținut finanțare se numără și Vladimir C Sabo, care în anul 2017 a obținut 100 puncte pentru proiectul său în domeniul printării 3D. După ce a trecut prin toți pașii, de la idee și până la implementare, el a decis să îşi prezinte proiectul, dar nu s-a ferit să spună unde a greșit și care sunt problemele de care te loveşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.