START UP NATION 2018  Lansare

“Start-Up Nation 2018 va începe imediat ce capacitatea administrativă a noastră şi a băncilor partenere ne-o va permite. “

„Start-Up Nation 2018 va începe imediat ce capacitatea administrativă a noastră şi a băncilor partenere ne-o va permite. De ce spun lucrul acesta? Pentru că astăzi suntem într-un proces accelerat de a procesa cererile de plată şi de a reuşi să facem plăţile imediat. Ne dorim ca lucrul acesta să fie într-un termen foarte scurt şi serviciile pe care le primesc aplicanţii de la Start-Up Nation de la noi, de la băncile partenere să fie într-adevăr de calitate”, a spus ministrul, într-un interviu acordat Agerpres.
Ministrul economie a explicat că vrea astfel să evite suprapunerea finalizării ediției 2017 a programului cu începerea ediției 2018.
„Dacă ne-am suprapune cu cele două programe nu ar mai fi fericiţi nici primii, nici cei care aplică acum, de aceea încercăm să comunicăm cât mai bine, să explicăm că ar fi un ajutor şi pentru cei care doresc să înceapă o nouă afacere anul acesta, să-i ajute, să-i sprijine, să-i înţeleagă cei care au aplicat în 2017, să vină cât mai repede la agenţiile regionale şi la băncile partenere şi atunci vom putea să demarăm şi Start-Up Nation 2018 cât mai repede posibil”, a susținut ministrul.
Referitor la a Start-Up Nation 2017 , aflată încă în implementare, ministrul a făcut apel la beneficiari să vină cu ultimele cereri de rambursare a cheltuielilor efectuate, pentru a-și primi banii de la stat. „Ultima zi de depunere a cererii de plată este 29 septembrie anul curent, iar ultima dată pentru plăţi este sfârşitul lunii decembrie. Astăzi sunt plătiţi pentru 2.000 de aplicanţi, din cei 8.444 cu care s-a încheiat contracte”, a mai spus ministrul pentru Agerpres.

This Post Has 2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.